HTML

Carlos napjai

A blog.hu oldalát olvasgatva, az az ötlet vezérelt, hogy leírjam a mindennapjaim eseményeit, mert hát életem során elég sokféle embert ismertem meg és mozgalmassá alakította azt. Szóval megosztom a tapasztalataim, annak reményében, hogy mindenki le tud vonni belőle magának egy-két dolgot.

Friss topikok

  • ifrance: kár, hogy ráuntál a blogra... (2012.05.16. 11:46) Magyar foci
  • Teasing Angel: na mi van? idenézek, semmi :( (2010.04.14. 16:40) Olaj a tűzre
  • Wendriner Tódor Emánuel: @uzletembercarlos: hitvallásnak nem rossz, tömör, korrekt és igaz. (2009.11.20. 12:24) Az igaz, jó cimbora
  • ifrance: @uzletembercarlos: "Ezek pitiáner faszok voltak. A másik is egész nyugodtan befeküdhetett volna me... (2009.11.17. 13:08) Nyaralás 3
  • uzletembercarlos: @mgrc: Ahogy elnézem a nyugisabb időknek lassan vége... viszont most más aspektusból. (2009.11.16. 19:39) We love summer

Linkblog

2009.11.18. 14:28 uzletembercarlos

Az igaz, jó cimbora

Mikor az ember hallgatja a nagyvilág eseményeit mindig rájön mennyi kis pöccsel van tele. Ugye itt volt ez pótkerék, akit beraktak a csomagtartóba, azon azért nagyot mulattam. Törlesztőrészlet pisztollyal? Igazából forradalmi a gyerek, az emosoknak íme egy újabb, kiváló öngyilkossági lehetőség, kérj kölcsön egy autistától pár millát, törleszd pisztollyal, aztán még abba a hülye dankóros fejébe is megfordul majd, hogy lepuffantson a gecibe. Tuti halálozási lehetőség, bár ennél egyszerűbb ha egy „Allah halott” táblával elkezd a keletiben rohangálni a köcsög, mert akkor is garantált a headshot, csak azoknak van annyi eszük, hogy ne verjék nagy dobra az egészet. Aztán volt egy péniszarcú, aki a tizenhétben ki akart rabolni egy postát vagy bankot, a szerencsétlen fasz nem a rendőrséggel szemben lévő objektumba ment be? Azt tudjuk, hogy sok a hülye meg nagy az elkeseredés, de ennyire? Fasz gondolta volna. Ma megint hallom a híreket sablonbűntény: bankautomata betonsí. Lassan olimpiai sportág is lehetne. Alapvetően az idióták találnak ki ilyen pénzszerzési lehetőséget, de akkor már miért nem csinálják platós autóval, amin van legalább egy kibaszott kcr. Felemelik elviszik aztán makkolgathatnak vele hátha kinyílik és hátha nincs benne valami helymeghatározó kütyü, de ha nincs is, valószínű van benne egy patron, ami robban ha nem megfelelően nyitják ki aztán vihetik a világ végére a tintával jelölt bankjegyeket.

Azt itt volt a bentley-s fasz, az hitte az autó be tudja venni a körforgalmat 160-al, meghát úgyis lefizeti a rendőrt a sok pénzével aztán baj nem lesz. Nos a kaszást nem tudta úgy látszik lefizetni, a kocsi meg lehet tudta a körforgalmat 160-al de a pilótája semmiképp. Igazi cirkuszi mutatvány lehetett, ahogy kirepült a kocsiból, majd a fémcsoda két tonnája rá is zuhant a faszra. Mit mondjak, amíg nem öl meg mást meg is érdemli.

 

Erről a sok balfaszról eszembe is jutott, a Hodován Pityu. 99' környékén a Palikával meg a Jenővel vállvetve akcióba léptek. A Palika sosem az eszéről, meg a megfontoltságáról volt híres. Azt mikor érezte, hogy szépen lassan elmúlik a birkózói karrier anyagi hatása, úgy kapkodott minden lehetőség után, mint asztmás a levegő után. Egyszer majdnem bele is fulladt, mikor a Jenővel meg a Hodován Pityuval kitalálta, hogy meggazdagodnak. A Jenő akkor tért vissza a nagy Amerikai Egyesült Állatokból tele erővel és önbizalommal, úgy érezte bármit megtehet. Szegény Palika ezt az egyre romló anyagi helyzetében való elkeseredés végett érezhette ugyanígy, a Pityu meg mindig is egy fasz volt. Az egy balatoni diszkóban volt portás szezonokban, télen meg máshol patkánykodott a kapuban, tény hogy 120 kiló színizom volt és ezt a tömeget még jól is mozgatta, de a Grand Canyonná bordázott gorilla koponyájában az a kevés zsírszövet is kisült a súlyok alatt, amit az élet adott neki. A fizetése kétszerese összejött neki a portán elkobzott teletabik meg egyéb nyalánkságok által befolyt lóvéból. Nem egyszer kapatta magát túl, mikor szétrúgdosta a bulizni vágyó kis hikomatokat vagy piti neppereket, aztán a motyót meg az egyik fegyverhordozója, a Senyi eladta ugyanazon a helyen. Aztán ez a biznyic szépen befuccsolt a razziasorozatokból fakadóan, ugyanis elkapták a Senyit, miközben próbált a portásoknak szánt rejtett ajtón kikúszni, az egyik fakabátot még meg is szúrkálta nagy ijedtségében, aztán másik kettő szépen addig rugdosta a kis has-felmetszőt, hogy még a szart is eleresztette nem csak a pillangót. Így a Hodován megúszta, mivel az embere gyakorlati okokból makogni sem tudott, viszont a hely komolyabb kontroll alá került, ebből kifolyólag a Pityut ki is baszták azonnal. Így alakult az, hogy a három terebélyes idióta összeverődött és a Balaton parton fenyítettek jobbra balra. Hol kocsit loptak, hol szállodai szobát raboltak ki, hol összevertek, megszúrkodtak pár hobbitot a jó bevétel reményében. Aztán a Pityu fejéből kipattant a szikra, hogy van egy pénzváltó iroda, nem messze ahol dolgozott és hogy az egy valuta Kánaán, tele van friss márkácskával, meg a fasz tudja mivel. Megvolt minden infójuk a hadművelethez, időpont, kasszaürítés stb., már csak egy hirtelen jött esős napra vártak, hogy ne legyen nagy a tömeg. Eljött az idő ki is pakolták a helyet, azt mikor végeztek a Pityunak beszólt valamit a pénzváltós, az meg visszapofázott. Neki meg sem szabadott volna szólalnia, mert hát ott dolgozott a barbár állatja, így elég sokan ismerték. Gondolta akkor most fejbe lövi a gyereket és így megoldódik a probléma, de az élet mindig különös dolgokat produkál, főleg ha egy átlagembernek hirtelen az életéért kell küzdenie.

A pénzváltós gyereknek sikerült kirúgnia a Pityu kezéből a csúzlit, de azért még elsült és rommá lőtte a nindzsakirály sípcsontját. Az üvöltést némiképp túlkiabálta a tompító nélküli pisztoly dörrenése, de az esős idő nekik dolgozott, így csak az 500 méteres körzetben tartózkodó emberek hallották, ami a Balatonon nem két embert jelentett, még ilyen időben sem. A Jenő meg a Palika rendes cimbora révén már meg is pattantak és az a sarokkal arrébb álló kocsijukba behuppanva úgy otthagyták a Pityut, mint vemhes tehén a bikafaszt. A balfaszt el is kapták, mert azt gondolta, hogy az épp induló vonatra véresen felszállva szinte kinyomozhatatlan... Azóta a Csillagban elmélkedik, hogy vajon megérte-e a buli, de valószínűleg nem fog eredményre jutni, amilyen hülye.

Az egész sztoriról nem csak a média kapott hírzárlatot de bonnie és clyde is kussol róla hevesen, egyszer a Palika taglalta nekem ezt nagyon bizalmasan mikor be volt baszva, hogy mekkora cimborája ez a Jenő....

9 komment

Címkék: egyéb pityu jenő barmok amatőrök ostobák gyökerek palika senyi hodován


A bejegyzés trackback címe:

https://carlosnapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr221534317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigTwix 2009.11.18. 15:17:02

Kiraly Carlos, hogy visszatertel! Ontod a postokat... Csak igy tovabb! Koszonjuk

mgrc 2009.11.18. 19:28:55

olyan jó volt, hogy kétszer is elolvastam :D

ifrance 2009.11.19. 10:29:21

bentley-s csókán én is jót röhögtem. biztos feláras extra volt a biztonsági őv, és hosszas dilemma után inkább a tolatóradart választotta. :D
Amúgy a poszt szokás szerint király.

Wendriner Tódor Emánuel 2009.11.19. 22:31:15

Carlos, köszi az említést a Bentley-s faszról, tudom, hogy halottakról jót vagy semmit, de az kemény bazmeg, hogy ennyire durván peches legyen valaki :) Mondjuk költői igazságszolgáltatásnak nem rossz.

uzletembercarlos 2009.11.20. 09:28:53

boroskóla 2009.11.18. 21:10:10
És yessz, végre a tizenhetedik kerület is meg lett említve :))))

Tényleg, Carlos, ha már itt tartunk... a tizenhetedik mennyire van tele ilyen nehéz fickókkal? Én azt gondolnám, hogy eléggé... Nos?

Amúgy meg első, de bocs :)

Áttettelek ide, mert parkinzonos lettem és kétszer van fent ez a poszt, azt a másikat törlöm...

Kérdésedre válaszolva ezt nem lehet így partícionálni, mindenhol van szemét.Biztos vagyok benne, hogy a Vatikánban is vannak olyan csuhások, akik lepotyognának a mennyországból és még a zongorát is utánuk küldené Szent Péter. Az ember, az ember marad, akárkinek a szerepébe bújik. Ebből kifolyólag mindenhol vannak ilyen emberek. Attól, hogy nem nyolc meg 13, hanem 17. még van krémje, de az igazi gengsztereket inkább a Duna másik oldalán keresd a kis dombokon, alacsonyabb sorszámmal.
Meg attól, hogy van sok ilyen ismerősöm honnan a faszból tudjam? Mindenkit én sem ismerhetek.

uzletembercarlos 2009.11.20. 09:30:32

@ifrance: Legalább az sípolt neki, mielőtt ráesett....

uzletembercarlos 2009.11.20. 09:34:00

@Wendriner Tódor Emánuel: Szokták volt mondani, mindenki a maga által választott utat járja és annak megfelelően ítéltetik a sors által. Én ezt vallom. Szóval kicsit elvonatkoztatva a dologtól mindenki vállalja a tettei következményét, legyen az akármi.
Én is így teszem, így számolok minden lehetőséggel...

uzletembercarlos 2009.11.20. 09:36:27

@BigTwix: @mgrc: Kösz! Igyekszem időt szakítani, hogy ne kétheti egy poszt legyen. Mert esemény az van csak néha idő meg kedv nincs leülni a kicseszett gép elé.

Wendriner Tódor Emánuel 2009.11.20. 12:24:54

@uzletembercarlos: hitvallásnak nem rossz, tömör, korrekt és igaz.
süti beállítások módosítása